Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sura BM 52lv warto ?

FeHnE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam do was pytanko odnośnie tego czy warto kupić Sure BM 52lv 3 skile G za....30zł ? Tzn doładowanie 10zł + 20zł do sieci Heya ? W dodatku do tego ziomek daje do BM yy + 7 2000hp + kd speeda + 3 i bodajże uchyli lub obrony + 4 fms + 9 do mixa tarcza 41 itp.

Proszę o szybkie odpowiedzi za każdą odpowiedz +

post-376099-0-39877900-1366052906_thumb.jpg

post-376099-0-50375300-1366052918_thumb.jpg

Opublikowano

Jeszcze jakbyś powiedział na jakim serwerze bo to też zależy od serwera :)

Na forach lub w grze posiadam nick:

Vears, Marx lub Soanath.

Jeżeli skądś mnie znasz. Napisz na forum lub w grze. :)

Opublikowano

Jeżeli to Solar to kupuj bez większych zastanowień. Ceny tam są miłe i szybko byś wbił skille na P ;) A eq do zrobienia lub kupienia nie będzie takie trudne ;D Kupuj śmiało, nie pożałujesz !

Na forach lub w grze posiadam nick:

Vears, Marx lub Soanath.

Jeżeli skądś mnie znasz. Napisz na forum lub w grze. :)

Opublikowano

Wraz z emailem?

Teoretycznie coś jest nie teges, skoro ma tam takie skile i takie eq, a chce je sprzedać za 30 zł.

Ja bym to przemyślał ;)

Opublikowano

Serwer Solar. Co do ziomka to zdjęcia były robione prze zemnie tzn on dał mi pasy chwilowe. Co do tego czy oszukuje czy coś to nie wiem ale zrobię tak dam mu doładowanie 20zł i powiem mu, żeby zmienił mi zmienił na moją pocztę a potem 10zł, a po za tym mam do dodanego na FB jako znajomego tak że w razie czego jest do kogo pisac :P

PS. Ale po za tym to warto kupić za 30zł ? Bo jak patrze na allegro to są BM ale za 300zł i to 70-80lv bez EQ. A tu jest 52lv 3xg i full misje zrobione co mnie bardzo zdziwiło....

PS2. Postać posiada dobre skille ? Bo jak tak patrzę to każdy piszę, że duszek powinien być na ostatnim miejscu ?

Opublikowano

Nie kupuj bez allegro ....

Jak piszesz, ze tobie to nie pasuje troche, w dodatku ma all misje zrobione + takie skile G1 i M10 to napewno jest cos nie halo

Tak mi sie wydaje ze typek chce cie w chuja zrobic a doladowanie chociaz 20 zl bedzie mial na sm bynajmniej :D

Nie kupuj bez allegro... Wiesz ile razy ja sie w chuja zrobilem ?? Przynajmniej z 20 razy, bo mam taki charakter a ne inny, ale teraz sobie powiedzialem, przez allegro i musi miec przynajmniej 20-30 pozytywow zebym cos kupil w tej grze.

W metinie 90% osob to przekrety.

Powiem Ci tyle, uwazaj

Opublikowano

Kazdy kto by nie byl glupkiem to by takiej okazji nie zaprzepascil :D konto za 30 zl z takimi skilami to jest jak za darmo.

Warto, ale przypominam uwazaj, bo mozesz sie ostro przejechac. Chyba ze masz na tyle kasy, ze te 30 zl to dla ciebie pikus to nawet jak sie pzejedziesz to tego tak nie odzczujesz. A jak ktos wezmie od rodzicow to jest 100 razy wieksze rozczarowanie i zlosc do samego siebie. A pozniej mysli " jaki jak bylem glupi ".

Szczerze to ja sam bym zaryzykowal zeby przekonac sie czy jeszcz istnieja uczciwi ludzie. Za taka cene ? Ale znajac moje szczescie to i tak bym byl w plecy. Ale lepiej byc w plecy 20 zl niz 30. Tylko wiem z wlasnego doswiadczenia Jak on Ci powie to daj mi kod na 10 zl, ja dam ci pasy, pozniej dasz mi kod na 20 zl i ja dam ci maila z pasami to tak nie rob, vo w tedy napewno cie oszuka...

Opublikowano

Tzn jak już mówiłem on mi podawał do tego konta pasy i przez 30min ja na nim grałem tzn biegałem robiłem ss itp.

Opublikowano

EQ tzn jest tam typu hełp tarcza na 41 lv ale najbardzie cenne to yy + 7 z 2000hp kd speeda + 3 i + 4 kd uchyli no i fms + 9 do mixa 2 kawałki spalone.

Ps. Ile kosztuje wyjęcie kd ?

Opublikowano

Opłaca się. Zaoszczędzisz dużo czasu na czytanie KU i możesz od razu czytać KD.

Na s26 są one bardzo tanie więc szybko wbijesz skille na P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...